Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vidal a Real Madridban?

Arturo Vidal iránt érdeklődést mutat a Real Madrid. A ‘blancók’ állítólag a nyáron mindenképpen szeretnék leigazolni a Juve 26 esztendős középpályását. A két klub akár belevonhatja Vidal játékjogát a Gonzalo Higuaín-üzletbe is!

A madridi ‘Marca’ beszámolója szerint a Real már korábban is kacérkodott Vidal leigazolásával, és amióta a chilei játékos az olasz Juventusba szerződött, a madridiak állítólag folyamatosan nyomon követik Vidal teljesítményét. A nyári átigazolási szezon közeledtével újra felröppentek a hírek, melyek szerint a ‘blancók’ újra kivetették hálójukat Vidalra.

A chilei játékos roppant hasznos futballista. Védekező középpályás létére Vidal, amellett hogy rengeteg labdát szerez, fontos gólokat szerez és gólpasszokat is kioszt bőven. Vidal nagyon hamar a Juve egyik kulcsjátékosává vált. A Realnak igencsak szüksége lenne a nyáron egy Vidal-kaliberü szinte mindenhol bevethető játékosra; ezért sajtóhírek szerint a Real ajánlatot készül tenni a Juvénak. Vagy mégsem?

Előfordulhat, hogy a felek a Higuaín-üzletbe belevonják a a chieli játékos is. A Juventusnak Higuain kell, a Realnak Vidal. Csak meggyeznek a felek? Vagy nem?

Ja és persze a spanyol lapok szerint Carlo Ancelotti személyes kérése lenne Vidal leigazolása. Azé az Ancelottié, akit hamarosan bejelenthetnek Madrdiban, mint a Real új vezetőedzője!

Nagy Ákos