Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmundban Bayern támadóval erősítenének

Ma este a Bayern München vagy a Borussia Dortmund játékosai emelhetik magasba a Bajnokok Ligája trófeáját a londoni fináléban. A háttérben azonban nem állt meg az élet, zajlanak a csapatok megerősítését célzó átigazolások, nap mint nap több pletyka lát napvilágot. A legújabb hírek a bajorok egyik támadóját hozták hírbe a sárga-feketékkel.

A két csapat között eddig is nagy volt a rivalizálás, ám Götze átigazolása után elmérgesedett a két klub viszonya. Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Lewandowski is követi csapattársát a szezon végén, sőt többen már kész tényként kezelték, hogy a lengyel támadónak előszerződése van a német rekordbajnokkal. A csatár azonban cáfolta a híreszteléseket, és kijelentette, hogy majd a szezon végén dönt sorsáról.

Azonban nem csak Dortmundból érkezhet újabb játékos Münchenbe, hanem az ellenkező utat is bejárhatja valaki. Claudio Pizarro, a Bundesliga történetének legjobb külföldi góllövője ugyanis német lapértesülések szerint szerepel a Borussia által kinézett erősítések között. Hogy Lewandowski helyére vagy mögé nézték ki, azt nem tudni, mindenesetre a perui szerződése az idény végén lejár.

Korábban a támadó kijelentette, hogy szívesen eltöltene még egy évet az Allianz Arénában, ám a mai futballban semmi sem kizárt.

Móra Tamás