Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Monaco: Mandanda a célkeresztben!

Úgy tűnik, hogy véget ért a Monaco céltalan vagdalkozása a játékos piacon, és most már valóban nem csak álmodoznak, hogy kit vesznek meg, hanem a cselekvés mezejére léptek. Legújabb, nagyon is komolyan gondolt kiszemeltjük pedig az Olympique Marseille kapusa, Steve Mandanda.

A minapi sikeres portói transzferek (Moutinho, és Rodriguez) tovább kívánja erősíteni keretét a Ligue 1-be visszajutott AS Monaco együttese. A legújabb célpont, a kinshasai születésű, de francia válogatott Mandanda, aki 28 évesen pont jó korban ahhoz, hogy részese legyen a hercegségbeli klub újbóli felvirágoztatásának.

A hálóőr korábban 2016-ig hosszabbította meg szerződését, a már biztosan BL induló Marseille-jel, bár nincs konkrét kivásárlási ára. A hírek szerint a Monaco hajlandó lenne akár 15 millió eurót is fizetni a kikötővárosiaknak, a játékos átengedéséért, ami lehet még az OM-nek is megfontolandó ajánlat lenne.

„Nem tett a Monaco konkrét ajánlatot a Marseillenek, és senki iránt nem érdeklődtek hivatalosan.” –ezt már Vincent Labrune az OM elnöke nyilatkozta.

Balogh József