Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: A Sevillából jöhet Falcao helyettese

Miguel Ángel Gil Marín az Atlético Madrid tulajdonosa a spanyol ‘ABC‘ című lapnak azt nyilatkozta, hogy csapata a Sevilla csatárával, Álvaro Negredóval pótolhatja Radamel Falcaót.

Mint ismert Radamel Falcao távozhat az Atlético Madridtól a nyáron. A kolumbiai gólvágó nagy valószínűség szerint el is hagyja majd a spanyol fővárost. Az Atléticónak ez esetben gondoskodnia kell majd Falcao megfelelő helyetteséről. A ‘Matracosok’ sportvezetője nem tagadta, hogy érdeklődnek Negredo iránt, aki az egyik jelölt Falcao pótlására. “Falcao távozása nagy érvágás a számunkra. Feltétlenül gondoskodnunk kell majd a megfelelő pótlásáról. Ez ügyben már fel is vettem a kapcsolatot bizonyos emberekkel. Többek között beszéltem már José María del Nidóval, a Sevilla elnökével is. Jeleztem neki, hogy érdekelne minket Álvaro Negredó leigazolása. A nyáron lesz majd elég időnk tárgyalásokat kezdeni.” – így Gil Marín, aki hozzátette még ,hogy egyáltalán nem aggódik Falcao elvesztése miatt , hiszen az Atlético jövőre is magas szintet fog képviselni akár a kolumbiaival, akár nélküle.

Visszatérve Negredóra. A mértékadó ‘transfermarkt.de‘ 18 millió euróra becsüli a sevillai támadó értékét. Negredo a jelenleg is futó spanyol bajnokságban 20 gólnál jár, ami egyáltalán nem rossz ajánlólevél a csatár számára!

Nagy Ákos