Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luis Suárez Madridban?

A Real ügyekben bennfentes ‘Marca’ című lap szerint a madridiak érdeklődést mutatnak a Liverpool támadójáért, Luis Suárezért. Az angol klub viszont igen keményen határt szabott az érdeklődőknek. Suárezért a Liverpool legalább 45 millió eurót kér!

Luis Suárez balhés természete ellenére nagyszerű futballista. Tudják ezt Liverpoolban is, ahol az uruguayi legutóbbi “harapásos” balhéja, és a következő szezonra átvitt 6 meccses eltiltása ellenére, nagyon bíznak abban, hogy Suárez marad a klubnál. A Liverpool ráadásul igen magas árat szabott meg a Suárez iránt érdeklődőknek. Az angolok állítólag 45 millió euró alatt szóba sem állnak senkivel.

A ‘Marca’ szerint a Real Madrid lehet az egyike azoknak a kluboknak a nyáron, akik képesek egyrészt kifizetni Suárez kivásárlási árát, másrészt a játékos is hajlana egy estleges madridi váltásra. Az uruguayi klasszis mindenképpen a BL-ben szeretne bizonyítani, amire valljuk be, eddig Liveropoolban nem túl sok lehetősége adódott, és jövőre is lemarad a klubfutball csúcssorozatáról. A ‘Marca’ szerint Suárez leigazolás kifizetődő lenne a Realnak, ezenkívül a ‘blancóknak’ Gonzalo Higuaín nyári távozása után mindenképpen támadót kell majd igazolniuk. Aki lehet, hogy Suárez lesz?

Suárez jelenleg rövid pihenőidejét tölti, majd az Uruguayi válogatottal egy felkészülési mérkőzés és egy Venezuela elleni világbajnoki selejtező vár rá; ezután pedig a Konföderációs Kupára utazik a nemzeti csapattal. Ahogy mondani szokás, a jövő zenéje az már, hogy a válogatott program után mi lesz Luis Suárez sorsa.

Nagy Ákos