Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar 5 évre a Barcáé!

A Neymar-saga véget ért! Eldőlt, hogy a 21 éves szuper tehetség, a Barcelonába szerződik.

A játékos először saját közösségi oldalain közölte, hogy hétfőn aláírja szerződését a Barcával, majd hamarosan a katalánok saját honlapjukon jelentették be, hogy Neymart 5 évre leigazolták a Santostól. Egyelőre, meg nem erősített hírek szerint, a Barca 28 millió euró körüli összeget utal át a Santosnak Neymar játékjogáért, mely a további bónuszokkal és juttatásokkal kiegészülve akár 50 millió euróra is emelkedhet. Ráadásul a katalánok több bemutató mérkőzést is játszanak majd a Santosszal.

A spanyol sajtó szerint Neymar hivatalos bemutatására a június 3-ára vagy 4-ére eshet; a brazil válogatott Anglia ellen felkészülési mérkőzése után repülne át Neymar Barcelonába.

“Hétfőn aláírok a Barcelonához. Ez egy nagyon kül9önleges pillanat a számomra. Egyrészt szomorú, hiszen 9 év után elhagyom a Santost; másrészt pedig boldog is, hiszen nagyon örülök a Barcával kötött megállapodásnak. Szeretnék még egyszer kimenni a pályára otthon, és azt hallani ahogy a szurkolók engem éltetnek!” -írta Neymar a közösségi oldalon.

A 21 éves klasszis állítólag vasárnap játssza búcsúmérkőzését a Santosban, a brazil bajnokság 2013-as idényének nyitófordulójában, a Flamengo ellen.

Nagy Ákos