Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol játékosokat igazolt a Fiorentina

Még el sem kezdődött hivatalosan az átigazolási időszak, de a Fiorentina már elmondhatja magáról, hogy három játékost igazolt. Pár nappal ezelőtt beszámoltunk arról, hogy megszerezték az Anderlecht középpályását Oleksandr Jakovenko-t. Most két spanyol játékossal erősítették meg a keretüket.

Az első játékos az 51-szeres spanyol válogatott játékos Joaquin. A 31 esztendős játékost a Malaga együttesétől szerezték meg a Violák. A támadó középpályást a hírek szerint 2,5 millió euróért igazolták le az olaszok. Joaquin idén alapembernek számított csapatában, 32 bajnoki meccsen és 8 BL találkozón lépett pályára, s ezeken összesen 7 találatot szerzett.

A másik szerzemény egy fiatal szép jövő előtt álló játékos név szerint Marcos Alonso. Bogdán Ádám csapattársát teljesen ingyen szerződtette a klub, hisz idén nyáron jár le a szerződése, s nem kívánta azt meghosszabbítani. A 22 esztendős játékos balhátvédként és balszélső középpályásként is bevethető. Idén összesen 30 mérkőzésen lépett pályára klubjában, 4 találatot és 2 gólpasszt szerzett.

Báló Bence