Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Napoli új edzője – Hivatalos

Hivatalosan is bejelentették a Napolinál Walter Mazzarri utódját. Több kiváló és elismert edző neve is felmerült a helyére, de végül a spanyol Rafa Benítezzel kötöttek megállapodást.

A hírt maga az égszínkékek elnöke Aurelio de Laurentiis jelentette be hivatalos Twitter oldalán. Az idei évben a Chelseavel Európa Ligát nyert tréner a hírek szerint kettő plusz egy éves szerződést írt alá az olasz klubbal és évi 3,5 millió eurós fizetést fog kapni. Beníteznek nem lesz ismeretlen az olasz foci légköre, amit bevallása szerint nagyon kedvel, hisz 2010-ben már irányította az Intert, nem túl nagy sikerekkel.

Az új edző kinevezése pedig akár egy új csatárt is hozhat a Serie A-ba. Név szerint Fernando Torrest, akivel Benítez nem csak a Chelsea-nél, de a Liverpoolnál is dolgozott együtt. Köztudott, hogy a londoni kékeknél nem kifejezetten megy jól a játék a Kölyöknek, s a Napolitól valószínűleg távozik Cavani, kinek a helyére jól jöhet Torres. A spanyol játékosra sokak szerint már ráférne a környezetváltozás, ezért is hozták szóba korábban nevelőklubjával az Atletico Madriddal.

Báló Bence