Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcától érkezhet kölcsönjátékos Dortmundba

A nyár folyamán Jürgen Klopp igyekszik majd minél jobban megerősíteni csapatát. Vélhetően több érkező is lesz, hiszen felkapottak a sárga-feketék játékosai a sikeres szezont követően. Német sajtóhírek szerint Spanyolországból is érkezhet játékos, mégpedig nem is akármelyik csapatból.

Jürgen Klopp nagyon ért a fiatal tehetségek felfedezéséhez és csapatba építéséhez. Barcelona hemzseg a fiatal tehetségektől, így nem csoda, hogy figyelme a katalán utánpótlást sem kerülte el. Pallérozódik ugyanis egy fiatal tehetség a Barca B csapatában.

Gerard Deulofeu az érintett játékos, aki a másodosztályban szereplő Barcelona B-ben idén 18 gólt és 6 gólpasszt jegyez. A 19 esztendős szélső nemrég hosszabbított szerződést egészen 2017-ig, a spanyol klubnál szép jövőt jósolnak neki. A felnőtt csapatban is bemutatkozott már, hiszen a Mallorca ellen 5:0-ra megnyert hazai találkozón 25 perc játéklehetőséget kapott.

Úgy hírlik, Jürgen Klopp szívesen kikölcsönözné a játékost, aki számára nyilván kiváló fejlődési lehetőség lenne a dortmundi szereplés.

Móra Tamás