Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pellegrini: A Manchester City továbbra is csak egy lehetőség

A Málaga kiváló edzője elismerte, hogy szívesen átvenné Mancini helyét a City kispadján, azonban még mindig nem döntött a jövőbeli sorsával kapcsolatban.

Vasárnap játszották az idei szezon utolsó hazai bajnokiját a Málaga játékosai, amit a Deportivo alakulata ellen 3-1-re sikeresen meg is nyertek Pellegrini fiai. A mérkőzést követően a sajtónak úgy nyilatkozott a chilei szakember a City együttesével való leendő üzlet megköttetetésével kapcsolatosan, miszerint ő még mindig a Málaga edzője, azonban mint eshetőség továbbra is ott motoszkál a fejében.

,,Szerencsésnek érezhetem magam, hogy egy ilyen jó lehetőség áll a rendelkezésemre, mint a Manchester City edzői pozíciója.” – Mondta az egykori Real Madrid edző.

Mancini mondjuk ki bátran nem tudta azt a szintet átlépni, amit egy Manchester City edzői kvalitás megkövetel. Roppant erős kerettel, játékosokkal rendelkezik a „kisebb” manchesteri alakulat, azonban a csapatban rejlő potenciált valahogyan mégsem tudta a kékek előnyére kovácsolni az olasz szakember.

Erre most már a City vezetősége is rájött és minél hamarabb egy olyan mestert szeretnének a csapathoz igazolni, aki kordában tudja tartani a játékosokat, egy jó taktikát tud megformálni ami, passzol az együtteshez, illetve a legfontosabb, hogy nyerjen Bajnokok Ligáját.

A kérdés már csak az, hogy valóban Manuel Pellegrini a megfelelő szakember e célok megvalósítására?

Mi úgy gondoljuk, hogy ezt a kényes kérdést mindenki döntse el saját maga véleménye szerint.

Lakatos Miklós