Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: Ancelotti vagy Heynckes közül választanak!

A Real Madrid elsősszámú jelöltje a kispadra továbbra is az idén a PSG-vel francia bajnokságot nyerő Carlo Ancelotti. A hírek szerint, azonban ha Ancelottival nem sikerül közös nevezőre jutni, akkor a ‘blancók’ a Bayern München sikeredzőjével, Jupp Heynckesszel tárgyalnak majd.

Carlo Ancelotti madridi szereplávalását már világgá kürtölték a sajtóban. Az 53 éves olasz szakember azonban egyrészt még nem állapodott meg a Reallal, másrészt pedig a párizsiak arab tulajdonosai ragaszkodnak Ancelottihoz. Így előfordulhat, hogy az egyes esetekben szinte már kész tényként közölt Ancelotti-Real Madrid szerződés mégsem köttetik majd meg.

A Realnál természetesen már erre az eshetőségre is felkészültek. A hírek szerint a madridiak a Bayern Münchentől az idény végén távozó, és a visszavonulást fontolgató Jupp Heynckesszel tárgyalnának majd. A 68 éves egykori klasszis futballista Heynckes korábban már irányította a Realt, ráadásul BL-t is nyert a madridiak edzőjeként. Heynckes 2 éves szerződésajánlatot kaphatna majd Florentino Pérez elnök úrtól.

Talán nem lövünk nagyon mellé azzal a kijelentéssel, hogy hamarosan komoly fejleményekről lehet majd beszámolni Madridból!

Nagy Ákos