Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Középhátvédek a Milan célkeresztjében

Lassan beindul az átigazolási szezon hivatalosan is. Az olasz élvonalban szereplő AC Milan együttese pedig szeretné megerősíteni a védelem közepét. Zapatat sikeresen leigazolták a Villarealtól, s Mexes-el együtt biztos jó párost alkotnak majd. De kell valaki a helyükre, arra az esetre, ha egyikük kidőlne. A klub vezetősége három fiatal védőt nézett ki magának.

Az első két játékos neve az olasz foci kedvelőinek számára biztos ismerős lesz. Az első név ugyanis nem más, mint Angelo Ogbonna a Torinó 25 esztendős hátvédje. A játékos idén biztosra vehető, hogy nagyon kapós lesz a piacon. Már télen is szinte fél Európa állt érte sorban. Olyan nagycsapatokkal boronálták össze, mint Manchester United, PSG vagy a Juventus. Ahhoz, hogy a Milan megszerezze az 5-szörös olasz válogatott játékost, elég mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, hisz a piaci értéke 12 millió euró körül mozog.

A második név szintén egy olasz válogatott játékos. Davide Astori neve is felmerült már sok csapatnál, s valószínűleg klubot fog váltani a nyáron. A télen a Premier League-ből volt rá több érdeklődő is, de akkor maradt a Cagliarinál. A szárd kiscsapat vezetése ugyanis nem nagyon szeretne megválni egyik legjobb játékosától. Piaci értéke valamivel olcsóbb, mint a fent említett Ogbonna-é. Ő érte minimum 10 milliót kell lerakni az asztalra a Rossonerinek.

A legutolsó személy, aki esélyes arra, hogy piros-fekete mezt húzzon az Vasco Regini. A 22 esztendős játékos a Sampdoria tulajdonában van, de a szezont a Serie B-ben töltötte az Empolinál kölcsönben. A szezont szinte teljesen végig játszotta, összesen 41 mérkőzésen szerepelt a bajnokságban. Az ő piaci értéke fél millió euró körül van, de nyílván az ő neve jön utolsóként szóba a Milannal.

Báló Bence