Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca csak 20 millióért viheti Muslerat a Galatából

Bár sorban jönnek a nagyobbnál nagyobb nevű kapusokról szóló pletykák, hogy a Barcelonához szerződnek, a legfrissebb hírek szerint a katalánok, az eddig nem sokat emlegetett uruguayi hálóőrt, Fernando Muslerát szeretnék leigazolni.

A spanyol bajnok gárda egyébként nem is kevés pénzt, mégpedig 17 millió eurót sem sajnálna a portásért. Azonban a felkínált összeget keveslik Isztambulban, ugyanis a Galatasaray vezetői 20 milliót kérnének a nemsokára 27 éves Musleráért.

Az uruguayi kapus ajánlólevele egyébként valóban nem rossz, ugyanis 2009-ben Coppa Italiát nyert a Lazioval, illetve 2011-ben Copa Americat hazaája válogatottjával. Az idei szezonban pedig, ahogy a bajnokságban, úgy a Bajnokok Ligájában is remekül védett, például nagy szerepe volt az őszi, Manchester United elleni Galata győzelemben. Ráadásul utóbbit követően még maga Sir Alex Ferguson is kiszemelte a „Vörös Ördögök” számára.

Ha végül Muslera végül mégsem költözik a Nou Campba, a Barcelonának akkor is szüksége lesz egy minőségi kapusra, ugyanis egyre valószínűbb Victor Valdés távozása, még az idei holtszezonban.

Balogh József