Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sao Paulo nem adja Gansot a PSG-nek!

Úgy tűnik mégsem minden a pénz, még a brazil labdarúgásban sem, ahol gyakran az európai élklubok által utalt átigazolási díjakból éldegél egy-egy együttes évekig. A legújabb hírek szerint a francia Paris Saint-Germainnél kinézték, a hétszeres válogatott középpályást, Gansot.

Ám meglepő módon, a Sao Paulo nem szeretné elengedni legnagyobb kincsét, és nem úgy tűnik, hogy itt csak Ganso árának felveréséről lenne szó. A brazil sztárklub, a Sao Paulo sportigazgatója, Adalberto Baptista álláspontja szerint nem tervezik eladni, a napokban a Barcelonához szerződő Neymar legjobb barátját.
„Nagyon jó a kapcsolatunk a Paris Saint-Germainnel, sőt Leonardoval (a PSG sportigazgatója –a szerk.) is, de a Sao Paulo nem akarja eladni Gansot.”

Természetesen Baptitsta hozzátette, hogy ha kapnak egy visszautasíthatatlan összegről szóló ajánlatot, akkor hajlandók belemenni az üzletbe.
„Természetesen minden játékosunkra igaz az, hogy egy nagyszerű ajánlat esetén nem fogunk nemet mondani. De ez minden, ehhez egy olyan ajánlat kell, amit tényleg nem bírunk visszautasítani. De őszintén szólva nem hiszem, hogy Ganso most elakarja hagyni a klubot, mikor egyre jobb formában van.”

Balogh József