Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Játékos és pénz a City támadójáért

Komoly terveket dédelget a Juventus vezetősége következő szezonra nézve. Az idei bajnoki elsőség után szeretnének a Bajnokok Ligájában is előrébb jutni (idén a negyeddöntőben estek ki a Bayern ellen 4:0-s összesítéssel), s ahhoz, hogy ez sikerüljön, minőségi játékosokra van szüksége a csapatnak. Sajtóhírek szerint az egyik célpont a Manchester City támadója Carlos Tévez, főleg abban az esetben, ha Higuaint nem sikerül leigazolniuk.

Az szinte biztosra vehető a torinói klubnál, hogy Matri, Quagliarella, Bendtner és Anelka is távozik a támadósorból. Így marad Vucinic, Giovinco és a nyáron ingyen érkező Llorente. A klub melléjük még szeretne egy jó támadót igazolni, s a hírek szerint már megegyeztek Gonzalo Higuain-al a Real Madrid csatárával. Azonban a két klub még nem jutott dűlőre az átigazolás összegében, így lehet nem lesz belőle semmi. Erre az esetre született meg a B terv, miszerint Carlos Tévez érkezhet a Zebrákhoz a Mancheser Citytől.

Antonio Conte együttese úgy tervezi a pletykák szerint a játékos leigazolását, hogy egy játékost és pénzt ad érte. A kiválasztott játékos pedig nem más, mint a Galatsaraytól, kölcsönből visszatérő Felipe Melo. A brazil középpályásra nem számítanak Torinóban, így elképzelhető, hogy beveszik az üzletbe, de még nem lehetett arról hallani, hogy a Citynek szüksége lenne-e rá. A játékos piaci értékét 11 millióra becslik. Tételezzük fel, hogy a Citynek szüksége van rá és ennyiért beszámítja, akkor a Juvénak már csak 16 milliót kellene fizetnie a 29 esztendős csatárért. Hogy az üzlet megvalósul-e, vagy esetleg létrejön az A terv(Higuain), arra nemsokára választ kapunk.

A játékos idén 47 meccsen lépett pályára és ezeken 17 gól szerzett, emellett az asszisztálásban is jeleskedett 16 gólpasszal.

Báló Bence