Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Thiago Silva biztos marad a PSG-ben

A Paris Saint-Germain szurkolói örülhetnek, ugyanis szinte biztosnak tűnik, hogy a bajnokcsapat egyik legértékesebb játékosa, a brazil Thiago Silva marad a francia fővárosban. Legalábbis ezt állítja menedzsere, Paulo Tonietto, a L’équipe-nek.

Sok PSG rajongó aggódott, már az idény vége előtt is, hogy a Barcelona által csábított Thiago Silva, alig egy esztendő után elhagyja a Parc de Princess-t, ám a védő ügynöke most mindenkit megnyugtatott. Tonietto kitért arra is, hogy a szinte biztosan távozó Ancelotti milyen szerepet töltött be, Thiago sorsában is.
„Thiago jövője? Hogyan tovább? Ez a PSG-n múlik. Semmit sem tudok mondani. Ő aláírta a szerződését egy évvel ezelőtt, és nem kérdés, hogy partner mindenben. Ancelotti fontos tényező volt ugyan, de a sorsuk nincs összefonódva. Igaz, hogy Thiago nem lenne csalódott, ha Carlo maradna, de legyen bármi is, Ő marad a PSG-nél.”

Ezt követően, az ügynök még kitért, az állítólagos barcelonai tapogatózásra is, mely szerint a Barca szívesen látná a hátvédsorban Thiago Silvát:
„Látta valaki a Barca javaslatát? Én se. Ha a PSG el akarná adni, nem lehetne túl sok érdeklődő. De nekem ez egy nagy meglepetés lenne. A jövőt a PSG jelenti.”

Az utóbbi időben megingott az egyébként magabiztos lábakon álló PSG. David Beckham visszavonulása talán még nem volt nagy érvágás, bár marasztalták. Ám Carlo Ancelotti várható, önkéntes távozása már sokkal kellemetlenebb. Eközben egyre többet cikkeztek Zlatan Ibrahimovic távozásáról is, bár ő is a maradás mellett van, akárcsak brazil csapattársa is. Természetesen tudjuk, hogy a holtszezon még csak most kezdődik, itt van még három hónap, a meglepőbbnél meglepőbb átigazolások nyélbeütésére.

Balogh József