Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Amerikai csatárral erősítenének a Sasok

A friss Olasz kupa győztes Lazio együttese egy fiatal amerikai támadóval erősítené meg keretét. Jozy Altidore neve sokak számára lehet ismerős, főleg azoknak, akik követték az idei holland bajnokságot.

A kupagyőzelemmel a Lazio megszerezte az Európa Liga indulás jogát, s nem csak ott, hanem a bajnokságban is szeretnének jól teljesíteni. A klub azonban nem büszkélkedhet nagyon sok kiváló csatárral. Az idei szezonban Klose lett a csapat házi gólkirály 15 találattal, de tudjuk, hogy már 34 esztendős és lehet, a következő szezonban nem lesz ilyen jó teljesítményre képes. Kozak illetve Floccari a bajnokságban nem remekeltek egyáltalán, igaz az elsőként említett játékos lett az Európa Liga gólkirálya. Szóval elférne melléjük egy igazán jó támadó.

A hírek szerint a klub érdeklődik az AZ Alkmaar amerikai csatára, Jozy Altidore iránt. A támadó még csak 23 éves, de már rendelkezik 55 válogatottsággal. Idén negyedik lett a holland góllövőlistán 23 találattal és a kupában is eredményes volt 8-szor. Csapatával csak a 10. helyen végeztek, ami nem jelent európai kupaindulást, s így a Lazio könnyedén elcsábíthatja a játékost. A piaci értéke sem túl magas, hisz körülbelül 4 millió euróért meg lehet vásárolni. Jelenlegi szerződése 2015 nyaráig szól.

Báló Bence