Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benítez első kívánsága egy arsenal sztár Nápolyba csábítása – Sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Napoli frissen kinevezett vezetőedzője Rafael Benítez az Arsenaltól igazolna védőt. A kiválasztott pedig nem más, mint a belga Thomas Vermaelen.

A belga védő pár nappal ezelőtt nyilatkozta, hogy boldog az Ágyúsoknál. Ez érthető is, hisz a bajnokság 4. helyén végeztek és indulhatnak a Bajnokok Ligájában. Ennek ellenére Benítez megpróbálkozna a leigazolásával, habár nem lenne olcsó buli a Napoli számára. A belga védő piaci értékét, ugyanis a transfermarkt.de 18 millió euróra becsli. Azonban, ha a csapat eladja Cavanit, akkor bőven jutna rá elegendő pénz. De mindez még a jövő zenéje, de tény, hogy a Napoli meg szeretné erősíteni a keretét, hogy a BL-ben is jól muzsikáljon a csapat.

Vermaelen-nel egyébként jól járna a klub, hisz nemcsak középső védőként, hanem balhátvédként is bevethető. Az idei szezonban összesen 45 meccsen lépett pályára Arsenal mezben, s szinte mindig kezdő volt. A gólokkal azonban fukarkodott az idei szezonban, mindössze egyszer volt eredményes a Liga kupában, míg tavaly 6-szor is betalált a bajnokságban.

Báló Bence