Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékosa szerint 99 százalék, hogy Heynckes Madridban köt ki

Anatolij Timoscsuk úgy véli, a Bayern Münchentől nyáron távozó edző nem fog visszavonulni, hanem Madridba megy és ő lesz Mourinho helyett a blancók edzője. Erre 99 százalék esélyt lát.

José Mourinho szombaton az Osasuan elleni bajnokin ül utoljára a Real Madrid kispadján, ezt követően vélhetően Londonba teszi át székhelyét. Jupp Heynckes számára a búcsúmeccset a szombat esti Német Kupa finálé jelenti majd a Stuttgart ellen, ahol minden esélye meg van rá, hogy triplázzon csapatával. Ezt követően Guardiola kezébe kerül a német csapat irányítása, Timoscsuk szerint pedig mestere ahelyett, hogy visszavonul, a királyi gárda kispadján kezdi majd a következő szezont.

“99 százalék az esélye annak, hogy Heynckes lesz a Real Madrid edzője” – nyilatkozta egy orosz TV csatornának. Heynckes korábban már ült a Real kispadján, akkor BL-győzelmet ünnepelhetett a Santiago Bernabeu stadionban, ám mivel a bajnokságban csupán a negyedik helyen zártak, elbúcsúztak tőle.

Saját jövőjével kapcsolatban is beszélt néhány szót, valamint azt is elárulta, hogy Arjen Robben nem kíván távozni a Bayerntől. “Robben azt mondta, hogy biztosan Münchenben marad. Én viszont távozom. Hogy hová, azt hétfőig nem árulhatom el. De egy biztos: nem Dortmundba!” Úgy tippeljük, hogy a Zenit lesz az ukrán középpályás következő csapata.

Móra Tamás