Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kapus érkezhet az Üllői útra, komoly riválist kaphat Jóva

Három kapust is figyel a Ferencváros a csakfoci.hu értesülései szerint. A portál információi szerint az elsőszámú kiszemelt a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz magyar hálóőre, Fülöp Márton, rajta kívül azonban a győri Molnár Péter és Kurucz Péter van még a zöld-fehérek célkeresztjében.

Fülöp Ferenc, Márton édesapja és egyben menedzsere a következőket mondta a csakfoci.hu-nak fia átigazolásával kapcsolatban: „Marcinak valóban lejár a szerződése, és megtisztelő, ha a Ferencvárosnál felfigyeltek rá. Egyelőre nem tudjuk, hogy hol folytatja, az biztos, hogy a szerződése lejár a szezon végén. Nyitottak vagyunk bármire, az sem elképzelhetetlen, hogy végül az NB I-ben kössön ki.”

Ricardo Moniz ugyan elégedett Jova Levente teljesítményével, ám szívesen látna csapatában 190 cm feletti hálóőrt, ennek a feltételnek pedig Fülöp maximálisan megfelel, hiszen a válogatott kapus 198 centi magas.

Az MTK-ban nevelkedő kapus többek között védett a BKV Előrében és Bodajkon, majd Angliába kerülve megfordult a Sunderland, a Tottenham, a Manchester City és a West Bromwich Albion csapatában is, az elmúlt szezont a görög élvonalban EL indulást érő helyen végzett az Aszterasszal.

Gavalovits Sándor