Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sneijder: Tönkre akartak tenni az Internél

A holland válogatott sztárja, a 29 esztendős Wesley Sneijder úgy véli, hogy bár a mostani fél idénye Törökországban nem sikerült rosszul, egyéni formájával nem elégedett, és az új szezonban többre vágyik. Majd beszélt az Internazionaléval történt szakításáról is.

Sneijder, és Didier Drogba hatalmas erősítést jelentett januártól a Galatasaray együttesének, amely bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, és a Real Madrid csak nehézkesen tudta búcsúztatni. Eközben ismét megnyerték a török bajnokságot.

A 91-szeres válogatott középpályás ekként nyilatkozott a holland De Telegraafnak:
„Nem mondanám, hogy ez volt a legjobb évem a karrierem során. Bár érzem az esélyét, hogy többet adjak ki magamból, a következő szezonban. A következő idénytől már augusztusban a Galatasaray, és Hollandia szolgálatában állok.” – értékelte helyzetét Sneijder. –„Az Internél minden nap azon voltak, hogy elpusztítsanak. Minden nap egy új rúgás volt. Sokat pletykáltak az emberek, és az életem egyre nehezebb lett, azonban csak ez is megerősíteni tudott.” –zárta interjúját a holland csillag.

Sneijder januárban igazolt a Galatához, bőségesen érték alul, mindössze 7,5 millió euróért szabadult meg tőle az Internazionale.

Balogh József