Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Stekelenburg, Bogdán elől menekül? A Fulhambe távozhat a holland!

Hollandiai sajtóbeszámolók szerint az 54-szeres válogatott hálóőr, Maarten Stekelenburg, ismét közel van ahhoz, hogy Gera Zoltán korábbi londoni gárdájához szerződjön.

Az Ajax nevelésű 30 esztendős portás az elmúlt idényben gyakran kiszorult a kezdőcsapatból, az AS Roma együttesében. Gyakran akadályozták sérülések, és forma ingadozások játékát. Stekelenburgot egyébként már januárban megpróbálta szerződtetni, a Fulham szintén holland menedzsere, Martin Jol, ám akkor az üzlet kútba esett.

Azonban most már a Románál is jobban hajlanak az adásvételre, hiszen a hírek szerint a „Farkasok” is kapust terveznek igazolni a közeljövőben, az egyik jelölt pedig Bogdán Ádám a posztra.

A részletek még nem pontosak, egyedül az átigazolási díj megsaccolható, ami nagyjából 5-6 millió eurót jelenthet. Az pedig, hogy a 41 éves veterán, Mark Schwarzer, vagy az esetlegesen újfiú, Stekelenburg lenne ezentúl, az első számú hálóőr a Craven Cottage-en, még tényleg a jövő kérdése, bár nem vitás, hogy a jövő az utóbbié lehet.

Balogh József