Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani a PSG-ben folytathatja

Az utóbbi napokban lett számottevő hír, hogy a Paris Saint-Germainnél erősítésen gondolkoznak, egyrészt, hogy az új idényben majd meg tudják védeni bajnoki elsőségüket, illetve a Monaco ne jelenthessen rájuk valós veszélyt.

Az új pletyka szerint a Napoli uruguayi támadója, Édinson Cavani a párizsiak legújabb kiszemeltje. Természetesen az új jövevénynek nem biztos, hogy örülne mindenki a Ligue 1 bajnokánál, főként igaz ez a már most is bomba erős csatár részlegre. A PSG-ben papíron négy, elsősorban gólszerzéssel foglalkozó játékos található: Ibrahimovic, Lavezzi, Gameiro, és Ménez. Utóbbiról persze fel is lebbentek már a találgatások, hogy Cavani érkeztével máris a távozás mezejére lépne. Méneznek kérője is lenne állítólag, mégpedig az egyre izmosodó AS Monaco, amelynél már egyszer játszott, még 2006 és 2008 között.

Cavani egyébként a következőt nyilatkozta, az üggyel kapcsolatban:
„A Napoli lenne a jövőm? A Napoli nekem egy ajándék. Szeretem a csapatot, és sok személyes siker ért ennél a klubnál. Senki sem tudja meg jósolni a jövőt. Csak azt tudom mondani, hogy boldog vagyok jelenleg. A Paris Saint-Germain nem az egyetlen klub a listán, ahova egy játékos szívesen szerződne. Nápolyban a rajongók szeretete elégedettséggel tölt el, imádom a várost, azt hiszem, hogy a világon egyedülálló. Ha kifizetik a lelépési záradékom? Pillanatnyilag nem vagyok tisztában az ajánlataimmal. De Laurentis (a Napoli elnöke -a szerk.) több pénzt kínálna nekem? Olvastam az újságban, de én most nem gondolok ilyenre. Hogy várom-e a Real hívását? Senki nem tudja megjósolni a jövőt…”

Balogh József