Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Luis Suarez nem eladó…

Nagyon nagy a felhajtás a Liverpool, a Real Madrid és Luis Suarez között. Tudni illik, hogy az elmúlt hetekben igencsak megerősödött az a hír, miszerint az uruguayi támadó a spanyol fővárosba költözik, azonban a Liverpool nem engedélyezi ezt.

Egy nyilatkozatot adott ki a liverpooli alakulat, ami a következőképpen szól:
,, Luis Suarez nem eladó, a szerződésben leírtakat pedig be kell tartania.”

Suarezt a napokban többször is meginterjúvolták és gyakorta beszélt egy esetleges távozásról, aminek a legfőbb oka nem a pénz, hanem a sajtó viselkedése vele szemben. Amióta a Liverpool házi gólkirálya egy Chelsea elleni rangadón elvesztette az önkontrollját és beleharapott a londoni kékek védőjébe igencsak keserű szájízzel vélekednek róla a sajtó tagjai, amit úgy fejeznek ki, hogy folyamatosan támadják, hol írásban, hol szóban.

Ezt elégelte meg Suarez és családja, így erősen a távozás lehetőségén gondolkodnak.

,,A távozás oka nem a pénz lenne. A fő ok az, hogy a családom nem érzi jól magát Angliában. Az edző és a társak is tudják, hogy a sajtó nem bánik jól velem. Ezért én sem érzem magam jól. Nem tudok sehova sem menni anélkül, hogy meg ne rohamoznának az újságírók. Tudom, hogy hibáztam, de túl messzire mennek.”

Luis Suarez elmondása szerint – aki 10 meccses eltiltását tölti az Ivanovic elleni affér okán- nem tudja, hogy mikor jön el annak az ideje, hogy otthagyja a liverpooli alakulatot:

,,A klub tudja, hogy mit akarok, és hogy mit gondolok. Nem tudom, hogy mit fog hozni a jövő, azonban van egy szerződésem. Így ha maradni fogok, minden tőlem telhetőt megteszek a csapatért.”

Bonyolódnak tehát a dolgok, ami elsősorban a Real Madridnak nem jó, ugyanis nekik egy csatárra lenne szükségük, akit egyelőre nem szeretnének eladni a Liverpool háza táján.

Lakatos Miklós