Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol világbajnokot nézett ki a City

A legfrissebb információk szerint, a Primera Divisionból érkező új edző, Manuel Pellegrini a számára ismert terepről, azaz a spanyol bajnokságból szeretne erősíteni. Ennek a tendenciának az első lépése a sevillai Jésus Navas szerződtetése lehet.

Korábban ugyan mindig arról lehetett hallani, hogy a VB és EB győztes szélső hallani sem akar a Sevillától való távozásról, most már inkább hajlana rá. Ugyanis megelégelte, hogy nem nyer trófeákat a piros-fehérekkel. Bár ebben a „nem nyerésben” van egy kis túlzás is, hiszen Navas már hat serleget begyűjtött, a világ egyik legerősebb mezőnyében, illetve az európai porondon, bár az utolsó siker már három éve jött össze, egy Copa del Rey képében.

„Tetszik a Manchester City, és ráadásul sok nagy játékosa van. Nyitott vagyok bármire. Többet akarok nyerni, és el akarom érni a céljaimat. A Manchester City mindent megtett értem, és én ezért hálás vagyok. Oda akarok menni, és díjakat nyerni.” –úgy gondoljuk, hogy Navas szavait nehéz lenne bármilyen kommentárral is tovább magyarázni: a manchesteri világoskékek úgy tűnik új taggal bővíthetik a hispán kolóniájukat.

Balogh József