Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real a Roma brazil védőjére pályázik

A legfrissebb hírek szerint az olasz AS Roma, amely a Serie A hatodik helyén végzett, nem fogadta el a Real Madrid nagyon is jutányos ajánlatát, a fiatal brazil bekk, Marquinhos szolgálatainak megvételére.

A mai információk alapján, a „Blanco-k” egészen irreális összeget, 20 millió eurót sem sajnálnának Marquinhos-ért, ám a jelek szerint a „Farkasok nem élnek a lehetőséggel, és a jövőcsapatét kívánják építeni, a 19 esztendős játékossal…

…vagy csak szeretnék felverni az árát. Ugyanis még messze lehet a csúcs, hiszen Marquinhos, még a felnőtt válogatott közelébe sem került, ám egy, az ideihez hasonló remek szezonnal akár a Selecaoba is bekerülhet, pont a 2014-es Világbajnokság előtt. A Corinthians nevelésű középhátvéd, a nemrég véget ért idényben 26 bajnokin léphetett pályára, és ha csak nem volt sérült, akkor szinte mindig a kezdő csapatba jelölte Zdeněk Zeman, és a megbízott vezetőedző, Aurelio Andreazzoli is. Ez pedig nagy szó, főleg az ő korában, és az ő posztján, egy olasz együttes esetén.

Balogh József