Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: A francia védő a PSG-ben vagy a Monacoban folytathatja

Az angol Arsenal együttesének 30 esztendős védője, a francia válogatott Bacary Sagna nyáron könnyen elképzelhető módon távozhat az Emirates Stadionból. A hírek szerint kérőben sem lenne hiány, ám egyelőre még semmi sem dőlt el.

A francia jobbhátvéd szerződése jövő nyárig érvényes a londoniakkal, ám mindkét fél szeretne már most hosszabbtávú előrelátást nyerni: Sagnat leginkább az érdekelheti, hogy mennyire számítanak játékára, illetve mennyi járandóságért, míg az Ágyúsokat, hogy hány további idényre lenne hajlandó hosszabbítani. Eközben felreppentek olyan pletykák, hogy Sagna a biztosabb játéklehetőség, és az esetleges nagyobb bérezés miatt is, haza szerződne, még pedig vagy a Paris Saint-Germain, esetleg az AS Monaco gárdájához. Természetesen mindezekről kérdezte a L’Équipe is:

„Voltak már egyeztetések, de még nem igazán jutottunk semmire. Elképzelhető, hogy távozok, kíváncsi vagyok a többi klub ajánlatára is. Persze nem mindenkivel fogok tárgyalni, de egyelőre nem zárok ki senkit. Most sem vagyok rossz együttesben, Ha itt maradok, szeretnék egy jó szezont futni, mert az idény végén jön a Világbajnokság. És ha elmegyek, az nekem egy új kihívás lesz.” –mondta Sagna az újságírói kérdésekre.

Bacary Sagna jelenlegi, becsült piaci értéke 14-15 millió euró körül mozog.

Balogh József