Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Blaszczykowski szerződést hosszabbított Dortmundban

A lengyel középpályás újabb öt évre szóló kontraktust írt alá, így hosszabb távon is elkötelezte magát a sárga-feketéknél. Jürgen Klopp így valamelyest fellélegezhet, hiszen egyik kulcsjátékosa ezzel a lépéssel hűségéről biztosította.

Kuba a lengyel Wisla Kraków csapatától érkezett még 2007-ben Dortmundba. A lengyel válogatott játékos érkezése óta 168 alkalommal viselhette a klub mezét, ezeken 25 góllal és 41 gólpasszal örvendeztette meg a szurkolókat. Az új szerződés aláírását mind a játékos, mind Michael Zorc sportigazgató elégedetten nyugtázta.

“Kuba egy fontos láncszeme csapatunknak, aki a mögöttünk hagyott szezonban az európai porondon is kiemelkedőt nyújtott. Elégedettek vagyunk, hogy hosszabb távon is elkötelezte magát hozzánk” – nyilatkozta Zorc.

“Úgy érzem, ez a második otthonom. Amikor a szerződésem majd lejár, évtizedes pályafutásra tekinthetek vissza Dortmundban. Ez egy olyan dolog, amit a mai labdarúgásban kevesen mondhatnak el magukról” – osztotta meg véleményét a játékos a nyilvánossággal.

Móra Tamás