Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barry: Tevez távozása nagy veszteség…

Gareth Barry, a Manchester City középpályása szerint, Carlo Tévez távozása nagy veszteség a manchesteri kékeknek. Mindenesetre, sok sikert kívánt, az argentin csatárnak Olaszországban.

Mint ismeretes négy év után Carlo Tévez elhagyta a Manchester City alakulatát és Olaszországba szerződött, méghozzá a Zebracsíkosakhoz. Gareth Barry igen szomorúan kívánt sok sikert új klubjában a 29 esztendős csatárnak és reméli, hogy valóra fog válni minden vágya.

Carlos Tévez fontos tagja volt a kisebb múltú manchesteri gárdának, főleg az első két évében. Ugyanis 2011-ben az Fa Kupa elhódításában, illetve egy évvel később a bajnoki címben is komoly szerepet vállalt, az argentin nemzetiségű futballista.

,,Tévez távozása, nagy veszteség a Manchester City számára. Fantasztikus éveket töltöttünk együtt, és élvezet volt vele egy csapatban játszani. Korábban is volt szó róla, hogy távozni fog, aztán végül távozott.”– Mondta Barry, a Sky Sports-nak adott nyilatkozatában.

Carlos Tévez hét évet húzott le a Premier Legaue-ben, ahol a West Ham United játékosaként mutatkozott be, még 2006-ban. Egy idény után, Manchesterbe költözött, méghozzá a Vörös ördögökhöz, akiknél két esztendőig rúgta a bőrt. A Manchester United mezét 99-szer ölthette magára és mindössze 34- szer iratkozott fel a gólszerzők közé. Aztán át állt a sötét oldalra, mondhatják a (z) United drukkerek, hiszen a nagy, városi rivális csapathoz vette az irányt, ahol négy évet húzott le és 138 meccsen, 73 gólt szerzett.

Lakatos Miklós