Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rooney: A Barcelona a favorit

Továbbra sincs döntés Wayne Ronney sorsával kapcsolatosan, ámbár hamarosan a Manchester United új edzője, David Moyes leül tárgyalni az angol csatárral, a jövőt illetően.

A napokban már beszámoltunk arról a hírről, hogy a “vörös ördögök” tízesének a jövője ezen a héten fog eldőlni, ami azt jelenti, hogy vagy marad eddigi klubjában, avagy tovább áll és új vizekre evez. Nos megállapodás még nem született, de már nem kell sokat várunk rá. Rooney körülbelül egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy távozni szeretne az Álmok Színházából, amire igencsak megorroltak a manchesteri drukkerek, apraja- nagyja. Azóta folyamatosan szóba hozzák mindenféle klubbal a 27 esztendős támadót. Többek között, a Paris St-Germain, a Real Madrid, a Chelsea és az Arsenal is komoly érdeklődéssel figyeli, a 83-szoros angol válogatott körül zajló eseményáradatokat. Ám a héten egyes angol információk szerint, David Moyes és Wayne Rooney egy közös megbeszélés alatt vitatják meg a jövőt,- itt és ekkor dőlhet el minden.

Ha azonban nem sikerül közös konvencióra jutniuk és Wayne a távozás mellet dönt, akkor Rooney korábbi elmondása szerint, csak a Barcelonát favorizálja. Kizárólag a katalán klub játékosaként érezné jól magát és játszana szívesebben, hiszen fekszik neki a csapat mutatott játéka. Ezt még régebben teregette a nyilvánosság elé a liverpooli születésű, ugyan Manchesterben futballozó gólvágó.

A Manchester United 25 millió fontot nyerne Wayne Rooney eladásával.

Lakatos Miklós