Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“A hős valójában magyar…”

A hölgyek Europa Bajnokságának megvan az egyik döntőse Németország személyében, a Nationalelf a házigazda svédek ellen nyert az elődöntőben.

A 33.percben Dzsenifer Marozsán rúg a labdába, ami nagyon lassan éri el a hálót. Vezet Németország a házigazgda Svédország ellen! “Nagyon boldog vagyok, hogy ez így sikerült.” – mondta a mérkőzést követően a találkozó egyetlen gólszerzője.

A szerda esti elődöntőt követően a Bild online megosztójának címlapján kapott helyet a hölgyek sikere. A nagy cím alatt pedig az alábbi felirat olvasható: “A gólt szerző hősnőnk valójában Magyarországról jött.” És valóban! Marozsan édesapja, János is profi futballista volt, a még a válogatottban ii szerephez jutó koránni középpályás az 1.FC Saabrücken együttesénél fejezte be a karrierjét, magával vitte Németországba lányát, Dzsenifert is. “Egy szerencsés eset a német női futball számára.” – olvasható a Bild cikkében.

Az Europa Bajnokság másik elődöntőjében a norvég és a dán nemzeti csapat játszik egymás ellen, a döntőt vasárnap 16:00-tól rendezik meg.

Kostyál Balázs