Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Fiatal tehetségeivel hosszabbított a klub!

A 22 éves orosz-spanyol kettős állampolgár Denis Cheryshev, és a 20 esztendős spanyol Jesé Rodriguez új szerződést írhatott alá a napokban. A fiatalok megújuló kontraktusa egyaránt 2017-ig szól a spanyol fővárosban.

Carlo Ancelotti valóban számol a Real fiataljaival.
Az eddig még epizódszerepet sem igen kapó Jesé Rodriguez és Denis Cheryshev a Real nyári felkészülése alatt igencsak lenyűgözte a madridiak új olasz szakvezetőjét. A két fiatal imponáló teljesítményt nyújtott, melynek eredményeképpen mindketten új szerződést kaptak klubjuktól.

A 22 éves, már az orosz válogatottban is bemutatkozó Denis Cheryshev jövő nyáron lejáró szerződését 2017-ig toldotta meg a klubbal. A spanyol sajtó értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy az orosz-spanyol kettős állampolgár játékossal igen komolyan számol majd Ancelotti az új idényben is! A Bornemouth és az Olympique Lyon elleni eddigi felkészülési mérkőzéseken egyaránt jól játszó Cheryshev az ‘AS’ szerint Fabio Coentrao utódja lehet majd a védelem bal oldalán – Marcelo cseréjeként.

A másik tehetséges fiatal az igen nagyra taksált Jesé Rodriguez. A 20 éves spanyol támadó alapembere az U20-as válogatottnak; és a Real B csapatában évről-évre kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. A blancóktól hasonlóan orosz csapattársához, 2017-ig szóló szerződést kapott Jesé; akinek a fizetését is megduplázták; 1,2 millió euróra évente.

A Real látható, hogy valóban igyekszik a fiatalokra is alapozni. Az új igazolások, mint Isco, Carvajal és Illaramendi, Cheryshevvel és Jesével kiegészülve akár hosszú évekig meghatározó játékosai is lehetnek az újjáalakuló Real Madridnak.

Nagy Ákos