Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatottal erősítene a Chievo együttese

Sajtóértesülések szerint az olasz élvonalbeli Chievo Verona együttese leigazolná az Internazionale középpályását Ezequiel Schelotto-t.

A 24 esztendős jobbszélsőt a télen mindenáron le akarta igazolni az Internazionale. Nos, ez sikerült is nekik, de könnyen lehet, hogy egy fél szezon után tovább áll, a már az olasz válogatottban is egyszer bemutatkozó argentin születésű játékos. Milánó kék felében ugyanis egy cseppet sem tudta megváltani a világot. Mindössze 12 bajnokin léphetett pályára Andrea Stramaccioni irányítása alatt, de csak ötször volt kezdő. A pletykák szerint pedig a Napolitól érkezett vezetőedző Walter Mazzarri sem számol komolyabban vele, s ezért a Chievo együttese szívesen leigazolná, ahol szinte biztos kezdő lenne. A játékos piaci értéke 5 millió euró. Ennyit, ha nem többet biztos kér érte az Inter.

Schelottonak tehát nagyon úgy néz ki, hogy hamar véget ér a milánói kalandja, s nagy valószínűséggel váltani is fog, hisz neki is fontos a rendszeres játéklehetőség. A játékos korábban megfordult az Atalanta, a Catania és a Cesena színeiben is.

Báló Bence