Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább küzd a Wolfsburg Gustavo-ért

Az FC Bayern München brazil válogatott középpályása kijelentette, hogy nem akar távozni, a Wolfsburg azonban nem adja fel egykönnyen.

A VfL Wolfsburg együttese továbbra is dolgozik azon, hogy szerződtesse a bajorok játékosát, Luiz Gustavot. A 25 esztendős középpályással kapcsolatban napvilágot láttak olyan hírek, melyek szerint nem tervez vele Josep Guardiola vezetőedző, ekkor összeboronálták a Wolfsburg mellett a Chelsea-vel és az Arsenal-al is. Luiz Gustavo azonban elmondta, hogy maradni szeretne, hisz szerződése van, és felvállalja a harcot a pozíciójáért.

A VfL Wolfsburg sportigazgatója, Klaus Allofs azonban nem tágít az ügy mellől, továbbra is a brazil szerződtetésén munkálkodik. “Készen állunk. Beszéltünk, majd abban állapodutunk meg, hogy kivárjuk, hogyan alakul a következő hetek során a helyzet. Ameddig a Bayern nem jelzi egyértelműen, hogy nem vihető, addig az ügyön maradunk. Már kapcsolatban léptünk velük és kinyilvánítottuk az érdeklődésünket. Azt akarjuk, hogy korrektül haladjon az ügy, de még sok akadály van előttünk.” – olvasható Allofs nyilatkozata a Kicker-ben.

A korábbiakban a már wolfsburgi brazil, Naldo azt állította, hogy Gustavo el tudja képzelni, hogy eligazoljon a bajor fővárosból. Ami biztos, hogy a Wolfsburg együttesénél biztos és állandó játéklehetőséghez jutna, bár európai kupában nem szerepelne ebben a szezonban.

Luiz Gustavo szerződése 2015-ig szól, piaci értékét 18 millió euróra becsüli a Transfermarkt.de.

Kostyál Balázs