Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koman Vladimir is váltott az utolsó pillanatban!

Koman Vladimir tavaly nyáron igazolt, az akkor még szárnyaszegett AS Monacótól, a távoli Oroszország, Krasznodar nevű városába. A Kubány-parti város FK-ját választotta új munkahelyéül, a magyar válogatott középpályása. Most pedig onnan került kölcsönbe, az első liga egyik újoncához.

A 24 esztendős Koman csak visszafogott produkcióra volt képes az előző évadban. A ungvári születésű fiatalember az FK Krasznodar színeiben 26-szor lépett pályára, a Premjer Liga 30 fordulójában. Ezen alkalmak közül 12-szer volt kezdő. Nevéhez pedig egy-egy gól, és gólpassz fűződött.

Az idei bajnokságból pedig már eltelt 7 játéknap, azonban a jó Vladimir még a cserepadra is csak kétszer ülhetett le, játékperceket azonban nem kapott.

Ebből fakadóan az volt a meglepetés, hogy Koman csak az utolsó átigazolási napon tudott lelépni Krasznodarból, már ha annak tekinthető az újonc, Ural Szverdlovszkaja Oblasztba igazolni. Egyelőre csak kölcsönadásról van szó, de ha érdemben tudja segíteni a kiscsapatot a bennmaradásban, valószínűleg opciós joggal élhetnek majd, a magyar légiós megtartása érdekében.

Természetesen a most következő hétvégén, az orosz bajnokság is pihenőt tart, a válogatottak vb selejtezői miatt. A jövő héten esedékes 8. fordulóban pedig máris komoly feladat előtt lehet Koman, ugyanis Dzsduzsák Balázs Dinamo Moszkvája ellen bizonyíthat.

Balogh József