Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Még a Chelsea világbajnoka hiányzik a kosárból

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a francia bajnok Paris Saint-Germain nem tervez több erősítést a nyáron, a pletykák szerint mégis ilyesmit terveznek. Állítólag a spanyol Juan Mata nem tartozik José Mourinho kedvencei közé, ezért könnyen távozhat a Stamford Bridge-ről.

A világ-, és Európa bajnok Mata az átigazolási ablak zárulta előtt még megdobbanhat, a számára kellemetlenné váló helyzetből. A spanyol középpályásért állítólag ugyanis sok mindent megadna a Paris Saint-Germain.

Eközben persze érdekes tények, nyilatkozatok kerültek felszínre. A 25 esztendős Mata ugyanis egyelőre, legalábbis a nyilvánosság felé azt kommunikálja, hogy fogalma sincs, Mourinho miért mellőzi. Erre reakcióként, a portugál mester játssza a hülyét, mondván neki aztán semmi baja nincs Matával, sőt, azt szeretné, ha maradna az elmúlt évek egyik legjobb Chelsea igazolása, a Stamford Bridge-en.

Az pillanatnyialg még nem ismert, hogy maga az érintett menne-e, de alighanem benne lenne a klubváltásban, hiszen a Premier Leauge eddigi három fordulójában mindössze egyszer léphetett, pályára.

Mata értéke, a mértékadó transfermarkt.de becslése szerint 45 millió euró, ám a pletykák szerint a Chelsea ennek a felével is megelégedne. Bár ez utóbbi alighanem pletyka, hiszen miért is elégednének meg ennyivel, ha nem is eladó a középpályás?

Balogh József