Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Schalke: Draxler marad, jövőre mehet

Julian Draxlerért, a Schalke 04 német válogatott játékosáért, állítólag komoly rohamot indított az Arsenal, az átigazolási piac végnapjaiban, ám a gelsenkircheni vezetők végül nem engedték eligazolni, a váltásra komolyan hajló fiatal titánt.

A pletykák szerint a hatszoros német válogatott játékmesterért, még pénteken tett ajánlatot az Arsenal, ám a Schalke elképesztő összeget, 47 millió eurót kérne érte. Ezt természetesen a londoniak sokallották, így végérvényesen a Real Madrid középpályására, Mesut Özilre álltak át, aki viszont nem igazán szeretné elhagyni a Santiago Bérnabeut.

Draxler a múlt héten már elismerte, hogy készen áll elhagyni a gelsenkirchenieket. Erre válaszul, a Schalke 04 leigazolta a Milan támadóközéppályását, Kevin-Prince Boatenget. Így Horst Heldt sportigazgató találóan, kissé „skizofrénnek” nevezte a helyzetet, ez pedig lássuk be, találó, hogy két ilyen értékes játékost tartanának egy pozícióra. Mindennek ellenére úgy tűnik, Draxler mégis marad a Schalke labdarúgója, legalább januárig, vagy inkább valószínűleg a következő nyárig. A 19 esztendős tehetség egyébként 2018-ig bír érvényes szerződéssel, a Veltins Arénában.

Balogh József