Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kaká Balotellit dicséri! – Vagy Mario még a cipőjét sem vihetné?

Ingyen kapta meg az AC Milan a brazil Kakát, a Real Madridtól. Egyfajta alamizsnaként, a nagytestvér, úgy adta oda a Királyi Klub, a piros-feketéknek, a világ korábbi egyik legdrágább játékosát.

A brazil Kaká, mint a milánóiak nem hogy élő, de még bőven aktív legendája sokat vesztett fényéből azóta, mióta 2009-ben a Real Madrid 65 millió eurót fizetett érte, majd küldte sokszor partvonalra, de legalábbis az elmúlt négy évben állandó epizódszerepre ítélve.

Most azonban megtörtént az évek óta várt csoda, és a „Curva Sud” kedvence visszatért a Serie A-ba. Adriano Galliani elnök pedig még azért is elmorzsolhatott egy könnycseppet, hogy a még mindig világklasszis középpályás egy fillérjébe sem került a Milannak, szolgálatairól ugyanis a Real ingyen, és bérmentve lemondott. A brazil karmester januárban egyébként már 32 esztendős lesz, így csak 2015-ig kapott egyelőre szerződést.

A nagy öröm közepette természetesen az olasz média rohamát is állnia kell Kakának, akit többek között a csapattársakról, a keretről is kérdeztek, amely 2009-es távozása óta, mára jelentősen kicserélődött. A régi-új Milan játékos kitért Mario Balotellire is, akire valóban nagyon szeretne számítani a támadások végrehajtásában:
„Mario egy nagyszerű játékos, remélem, hogy együtt tudunk majd működni. Remélhetőleg meg tudjuk idézni azt a duót, amit Pipoval (Inzaghi) alkottam” –magasztalta a balhés Balotellit, Kaká.

Balogh József