Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

QPR: Horvát, és kameruni sztárt igazoltak

A tegnapi átigazolási hajrában három, korábban, vagy éppen idáig is, a Tottenham alkalmazásában álló játékost szerzett meg kölcsönben, a másodosztályú Queens Park Rangers együttese.

A Premier League-ből idén tavasszal kizuhant QPR a második vonal, vagyis a Championship legértékesebb keretével rendelkezik. Harry Redknapp tanítványai pedig ennek megfelelően vezetik is a táblázatot, kéz a kézben a Blackpoollal, 5 forduló után, megszerzett 13 ponttal.

Ezekből, a tényekből is látszik, hogy a londoniaknál azonnali cél, a visszajutás a legfelsőbb szintre. Pedig a kiesést követően megindult az elvándorlás a Loftus Roadról, azonban a vastag pénztárca így is elég csábítóan hatott a kiszemeltekre. Korábban már csatlakozott a nagyobb nevek közül Danny Simpson, Karl Henry, Richard Dunne, és Gary O’Neil. Komoly milliókat fizettek Charlie Austinért, és Matt Philips-ért, a riválisoknak.

Tegnap pedig könnyen lehet, hogy a bajnoki cím elsőszámú várományosaivá léptek elő, Benoît Assou-Ekotto, és Niko Kranjčar kölcsönvételével. Előbbi, a kameruni balhátvéd, a már fentebb is említett Tottenhamtől, míg utóbbi, a horvát támadó középpályás (aki szintén szerepelt anno a Spurs-ben), az ukrán Dinamo Kijevtől. Kölcsönbe jött még a „Sarkantyúsoktól” az U21-es válogatott Tom Carroll is, aki a középpályát erősítheti a jelenlegi idényben.

Balogh József