Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca a Santos tehetségeivel erősödik tovább!

A ‘Marca‘ úgy értesült, hogy az FC Barcelona a Neymar-ügylet mellékvágányán további 3 Santos futballistával erősödhet. A katalánok a brazil csapat tehetséges trióját hozhatják Európába; Gabriel, Giva és Victor Andrade áll a nagy lehetőség kapujában.

A ‘Marca‘ beszámolója szerint a Barca 8 millió eurót utal át a Santosnak 3 tehetséges brazil labdarúgóért. Az érintettek; Gabriel, Giva és Victor Andrade a Santos nagy ígéretei, 17 és 20 év közöttiek. Úgy tudni, hogy a katalánok Neymar leigazolásakor egyfajta partnerszerződést kötöttek a Santosszal, melynek értelmében a Barca “elsőként csemegézhet” a brazil klub utánpótláskorú játékosaiból.

A katalánok már most éltek is az adódó alkalommal. Érdekessé, hogy állítólag Neymar ára azért nem rúgott Falcaói, vagy Bale-i magasságokba, mivel ezt az opciót is blevonták a brazil zseni szerződésébe.

A brazil fiatalok Barcelonába hozatala azonban még várathat magára, hiszen a Barca mostani tervei koránt sem az utánpótláskorú játékosokra épül. Például a spanyol futball legnagyobb tehetségeként számon tartott Gerard Deulofeu-t kölcsönadták az Evertonnak, vagy éppen a kora alapján még mindig karrierje elején járó, nagy reményekkel induló Bojan Krikicet az Ajaxnak passzolták át.
Talán a 3 brazil srác nagyobb sikerrel jár majd!

Nagy Ákos