Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák haverja a Feyenoordba igazolhat

Tavaly nyáron nagy reményekkel igazolt a Dinamo Moszkvához, az egyszeres holland válogatott Otman Bakkal, aki a PSV Eindhoven már szintén együtt játszhatott Dzsudzsák Balázzsal. Az orosz gárda azonban nem kért tovább a szolgálataiból, így most a középpályása szabadon igazolhatóvá vált, állítólag a Feyenoordban köthet ki.

A 28 esztendős Bakkal abszolút a PSV nevelése, bár már a 2011-12-es idényt sem a Philips Arenaban, hanem a Feyenoordnál töltötte. Rotterdamban mellesleg nagyon jó benyomásokat is tett, ám a kölcsönvétel után, nem tudták megfizetni a vételárat, ezt követően adták el az eindhoveniek Dinamo Moszkvának. Ekkoriban már a fővárosi kékeknél játszott Dzsudzsák Balázs is, aki segíteni tudta Bakkal beilleszkedését, ám a holland játékos egyáltalán nem vált alapemberré.

Bakkal az előző idényben mindössze 4 bajnokin lépett pályára, és még ezen a csúnya összképen is ront, hogy mindannyiszor csereként beállva, 12 percet a pályán töltve. Ezért nem is volt meglepő, hogy a sokszínű középpályást szélnek engedték az oroszok. A holland lapinformációk szerint a Feyenoord természetesen egyből lecsapna a lehetőségre, és szerződtetné, a nagyon is értékes szabadügynököt, bár a fizetési igényeit egyelőre sokallják a De Kuipban.

Balogh József