Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hadüzenet a németeknek

Pénteken a Nationalelf Münchenben látja vendégül a Világbajnokság selejtezőjében Ausztriát – a vendégek támadója nagy tervekkel érkezik, Arnautovic szerint elszámolnivalójuk van a németekkel, a médiából meg elege van. 

Marko Arnautovic állandó téma volt a német sajtóban, az SV werder Bremen játékosa az átigazolási időszak utolsó napján igazolt az angol Stoke City együtteséhez. “Hiányozni fog Bremen. Sok barátom van ott, a csapattársaim remek emberek voltak és ott ismertem meg a barátnőmet is.” – mondta az osztrák, akinek azt vetették fel, hogy eligazolása megkönnyebbülés lenne a Werder együttesének. “Úgy gondolom, hogy ez egy hazugság. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam Bremenből, és az öltözőben is hiányozni fogok mert egy jó és vicces ember vagyok, aki a gyalázkodásokban mindig vezér.”

A 24 esztendős osztrák a héten hazája válogatottjával készül a pénteki világbajnoki selejtezőre, ahol az ellenfél Németország lesz. “Németország ellen nem bújhatunk el, hanem büszkén kell fellépnünk. Biztosan tisztelnek minket és tudják, hogy nehézségeket okozhatunk. De nem csak nekem, hanem az egész csapatnak van elszámolnivalója a németekkel.” – utal arra, hogy a párharc odavágóján a a Nationalelf 2-1-re nyert Bécsben.

Arnautovic ezúttal tehát góllal, és nem a beszólásokkal, rendőrségi ügyekkel akar figyelmet kelteni a német sajtóban, amelyből igencsak elege lett. Az osztrák a Facebook-on még utoljára odaszúrt a Bild Zeitung-nak, amely nem egyszer tüntette fel negatívan őt a címlapokon.

“Hogyha mindent beleadunk (ezt fogjuk tenni!!!), és David (Alaba, a Bayern München légiósa – a szerk.) nem a rossz öltözőbe megy, akkor nagyon izgalmas lesz! Jöhet a péntek! PS: Néhányan csodálkozhatnak, hogy nem angolul írok… a VB selejtezők alatt írok németül, különben nem érti meg a Bild, hogy mit írok és akkor tudvalevően nincs miről cikkezniük…”

Kostyál Balázs