Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Casillas a BL-lel vigasztalódhat!

A ‘Marca’ beszámolója szerint Carlo Ancelotti Iker Casillasnak szavaz majd bizalmat a BL és spanyol kupa meccseken. Az olasz vezetőedző próbálja kompenzálni ‘San Ikert’, aki bizonyos mennyiségű játékidőhöz juthat így!

Diego López kirobbanthatatlan a Real Madrid kapujából. Ugye milyen furcsán hangzik ez a mondat!

Elérkezett ugyanis az az idő, amikor Iker Casillas csak kispados szeretett klubjánál! Casillas a spanyol válogatottság rekordere; mellesleg a válogatott és Real csapatkapitánya is; és szinte már mindent megnyert amit egy profi futballista megnyerhet karrierje során… Ennek ellenére ‘San Iker’ a kispadot koptatja a spanyol bajnokikon.

Azért fontos kihangsúlyozni, hogy bajnokikon, hiszen a hírek szerint Casillas a BL és spanyol kupa mérkőzéseken védeni fog, legalábbis a ‘Marca‘ értesülései szerint. Carlo Ancelotti ugyanis ekképpen kívánja kompenzálni csapatkapitányát. “Mindent megbeszéltem Ikerrel. Nagyon profin áll a helyzethez, elfogadott és megértett mindent. Két klasszis kapusom van, és ezt Iker is tudja. Azt hiszem a BL-ben és a spanyol kupában biztosan védeni fog, a többit pedig majd meglátjuk” – Így Ancelotti a Realt övező kapuskérdésről.

Diego López tehát az olasz szakember szavaiból kiindulva továbbra is élvezi a bizalmat – mondjuk a rá is szolgált a Sevillától szerződtetett hálóőr!
Iker Casillas pedig első idei hivatalos klubmérkőzését szeptember 17-én játszhatja, amikor is a Real a Galatasaray vendége lesz a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányán!

Nagy Ákos