Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Özil lerántotta a leplet váratlan távozásáról!

Özil elárulta, hogy nem érzete Ancelotti bizalmát; távoznia kellett!

A nyár egyik, ha nem a legmeglepőbb átigazolását ütötte nyélbe a Real az Arsenallal. Mesut Özil csapot-papot maga mögött hagyva elviharzott Madridból, és az angol fővárosba tette át székhelyét.

Hiába utaltak át az ágyúsok 50 millió eurót Özilért a Realnak, az üzlet madridi játékosokat, szurkolókat egyaránt megdöbbentett! Özil azonban elárulta, hogy őt annyira nem lepte meg az, hogy távoznia kell, hiszen ahogy elmondta, fel volt rá készülve. “Az utolsó napokban éreztem, hogy az edzőm nem bízik bennem. Ennek nem tudom mi lehetett az oka, de ez bőven elég volt ahhoz, hogy eligazoljak.” – Idézi a német karmestert a spanyol ‘AS‘ sportnapilap. Az Arsenal új 10-ese azt is megjegyezte, hogy új edzője Arsene Wenger nem csak hogy nagy szerepet szán neki; a francia szakember még tökéletesen is beszél németül, így megérteni könnyedén meg fogják egymást!  Ancelottival ez utóbbi is probléma lehetett…

Özil állítólag nem számított Ancelotti kedvencei közé. Edző és játékos viszonya pedig akkor romlott meg végleg, amikor a spanyol bajnokság második fordulójában a Granada ellen Ancelotti bosszúsan lekapta Özilt a pályáról. Mondani sem kell, Özilnek sem tetszett a csere… Egy héttel később a Bilbao ellen már a kispadról volt kénytelen végignézni Özil a Real 3:1-es hazai győzelmét.

Özil eladását tetőzte csak Gareth Bale horribilis összegű leigazolása. A walesi érkeztével sejteni lehetett, hogy a Real túladhat majd valamelyik nagynevű játékosán, ám Özilre a vezetőkön kívül senki nem gondolt!

Nagy Ákos