Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Casillas a válogatottban maradt a No. 1!

Iker Casillas boldog lehet, hiszen továbbra is Ő a spanyol válogatott első számú kapusa. Mindez bebizonyosodott a tegnapi finn-spanyol VB-selejtezőn.

Védjen rendszeresen Pepe Reina a Napoliban; legyen bármilyen pazar formában Victor Valdés a Barcában, Vicente del Bosque-nél továbbra is Iker Casillas a spanyol válogatott első számú kapusa.

Del Bosque Casillasnak szavazott bizalmat a tegnap Finnország elleni VB-selejtezőn. A spanyolok 2:0-ra nyertek, Casillas nem kapot gólt és ráadásul egyáltalán nem látszott rajta a sok kihagyás.

Mint ismert, ‘San Iker’ ugyanis csak kispados a Real Madridban! Del Bosque bizalma töretlen Casillas felé; hiszen nem elég, hogy a nyári Konföderációs Kupán is a Real kapusát választotta, aki előtte közel fél évet hagyott ki! A spanyol szövetségi kapitány tegnap nyugodt szívvel állította Casillast a válogatott kapujába úgy, hogy a Real játékosa tétmeccsen még nem lépett pályára idén!

Casillason egyáltalán nem látszik a meccshiány; persze érdekes lesz, hogy mi van akkor, hogyha a hálóőr huzamosabb ideig nem kap szerepet a Realnál. Nyilván Spanyolroszágban egy kisebb belviszály tör majd ki ez esetben…

Iker Casillas mellesleg tegnap 150. lakalommal volt válogatott a finnek ellen. A madridi szurkolók nevében is gratuláljunk neki ezért a fantasztikus mérföldkőhöz!

Nagy Ákos