Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Lampard keddtől százados lehet!

A Chelsea gólrekordere hamarosan ismét egy remek egyéni teljesítményt érhet el, ugyanis kedden, az ukrajnai VB—selejtezőn 100. alkalommal léphet pályára, az angol válogatottban.

A nagyszerű eredményről nem felejtkezett el megemlékezni, a „Háromoroszlánosok” csapatkapitánya, a barát, Steven Gerrard sem, akivel Frank Lampard már hosszú-hosszú évek óta alkot megbízható párost. A 104-szeres válogatott liverpooli elmondása szerint büszke rá, hogy régi harcostársa is hamarosan jubilálhat:
„Senki sem érdemli ezt meg jobban, mint Frank. Ő egy óriási játékos, mind a klubja, mind az ország számára. Remélhetőleg én is a pályán leszek, amikor 100. pályára lép, és osztozni szeretnék vele a pillanatban, mert vele voltam végig. Ő egy nagyon jó barátom, és már nagyon vártam ezt.”.

Tehát Gerrard nagyon büszke arra, hogy hamarosan Lampard is százados lesz. És ha komolyabb eredményt nem is ért el soha az angol válogatott velük sem, valóban be kell látni, hogy párosuk rengeteg kellemetlen percet okozott az ellenfeleknek. A duó hattyúdala mellesleg a jövő évi brazíliai Világbajnokság lehet, egy végső, jó eredmény eléréséhez. Gerrard már bejelentette, hogy a torna után visszavonul a válogatottól, és a nála két évvel idősebb, akkor már 36 esztendős Lampard is valószínűleg búcsúzik, a legendás meztől.

Balogh József