Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Benzema utolsó esélye…

A francia ‘Le Parisien‘ lap szerint Karim Benzema borzalmas válogatott formáját kezdi megelégelni Didier Deschamps szövetségi kapitány. A Real Madrid csatára a hétközi fehéroroszok elleni VB-selejtezőn úgy hírlik, az utolsó eélyét kapja a közeljövőben Deschamps-tól!

A francia válogatott jelenleg egy 5 meccses nyeretlen szériában tart. A felkészülési és VB selejtezőket is tartalmazó gyenge sorozat kezd aggasztó lenni. Ráadásul a gallok alig-alig találnak mostanában az ellenfél kapujába.

A ‘Le Parisien‘ a franciák gólképtelenségének kulcsa Karim Benzema. A Real Madrid csatára írd és mondd, 1200 perce gólképtelen a nemzeti csapatban. Benzema legutóbb még 2012 júniusában egy Észtország elleni felkészülési találkozón szerzett gólt a válogatottban; mindezt úgy sikerült összehoznia, hogy állandó tagja a francia keretnek. A hírek szerint azonban Didier Deschamps szövetségi kapitány kezdi megelégelni a Real csatárának borzalmas formáját; és állítólag a kapitánytól egy utolsó esélyt kap Benzema a Fehéroroszország elleni keddi VB-selejtező mérkőzésen.

Mindez ha nem lenne elég Benzemára nézve, a francia közvélemény elég nagy része kitenné őt a válogatottból! Így hát a 25 éves csatárnak nagyon össze kell kapnia magát a fehéroroszok ellen…

Nagy Ákos