Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BuLi: Kihagyott büntető az utolsó percben, 17 éves gólszerző Stuttgartban

A Bundeslihat 6.fordulójának vasárnapján két találkozót rendeztek meg, a Freiburg és a Stuttgart otthonában sem született döntés.

A szezont pocsékul kezdő SC Freiburg az újonc Hertha csapatát látta vendégül. Az első támadásból máris gól született, egy szép kiugratás után a svájci Admir Mehmedi talált a kapuba. A válasz a játékrész végén érkezett: Per-Ciljan Skjelbred volt eredményes. A második félidőben nem született gól, így a Freuburg továbbra is győzelem nélkül az idei Bundesliga évadban.

A VfB Stuttgart új edzőjével eddig kétszer nyert zsinórban, ez a sorozat a Frankfurt ellen szakadt meg. A vendégek kezdek jobban, amelynek köszönhetően vezetéshez is jutottak, egy szöglet utáni kavarodásnál Marco Russ találta meg a labdát és a jobb felső sarokba lőtte azt. A válaszra nem kellett sokat várni, újabb szöglet, amelyet Christian Gentner csúsztat meg, a játékszer így a rövid sarkon álló 17 éves Timo Werner fején landol, majd a hálóban köt ki. A fordulás után visszaesett a színvonal, a hazaiak szereztek egy találatot, amelyet nem adtak meg les címén. Az utolsó percben pedig Ibrahima Traorét buktatta Sebastian Rode, a büntetőt azonban mellé lőtte Vedad Ibisevic.

Bundesliga 6.forduló, vasárnap:

SC Freiburg – Hertha BSC: 1-1
Gólszerzők: Mehmedi 6. ill. Skjelbred 38.

VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt: 1-1
Gólszerzők: Werner 16. ill. Russ 14.

Kostyál Balázs