Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Továbbra is “lyukas” a védelem; sok a hiányzó!

A Real Madrid este a Getafe ellen játszik bajnoki mérkőzést. A blancók ismételten felforgatott összeállításban léphetnek pályára, ami a hátvédsorukat illeti.

A Getafe ellen mindössze 5 védőjátékost nevezett Carlo Ancelotti. Az olasz szakember ugyanis jelenleg csupán a Ramos; Pepe; Nacho; Carvajal; Arbeloa ötösből válogathat a Real hátvédsorának összeállítása előtt. Mondhatni igencsak beszűkültek Ancelotti lehetőségei ezen a téren!

Raphael Varane hosszas lábadozás után csupán most kezdte újra a futóedzéseket; a két balhátvéd, Marcelo és Fabio Coentrao szintén maródi.
A legnagyobb probléma az, hogy jelenleg nincs klasszikus balhátvédje a Realnak. A legutóbbi bajnokin a spanyol válogatottba is meghívott Nacho látta el Marcelóék feladatát, több kevesebb sikerrel; a hétközi Galatasaray elleni BL meccsen pedig már Arbeloa volt a bal bekk… Mindez bizonyíték arra, hogy Ancelotti nem feltétlenül biztos abban, hogy mely játékosának szavazzon bizalmat a védősor bal szélén.

Mindehhez hogyha hozzávesszük, hogy a legutolsó edzésen Sergio Ramos eddig ismeretlen okokból külön edzett társaitól az edzőteremben; Ancelotti nem feltétlenül lehet nyugodt!

Aggódnia azért talán még nem kell az olasz szakembernek, hiszen a Getafe elleni győzelem bármilyen hátvédsorral kötelezőnek mondható a Bernabéuban!

Nagy Ákos