Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Hetet számolt ellenfelére a gálázó Inter – videón a gólok

Kiütéses sikert aratott idegenben az Internazionale együttese az abszolút újonc Sassuolo otthonában. A Serie A 4. fordulójában a vendégek hét gólt gurítottak aktuális ellenfelüknek.

Sassuolo – Inter 0:7 (0:3)
Gólszerzők: Palacio (7.), Taider (23.), Pucido (33-öngól), Álvarez (53.), Milito (64., 83.), Cambiasso (75.)

Igazán jó program volt ma kora délután a Sassuolo – Inter olasz bajnoki találkozó, főleg azoknak, akik sok gólt szerettek volna látni. A hazai együttes ugyanis nagyon csúnya vereségbe szaladt bele. Összesen hét gólt kaptak a Walter Mazzarri irányította Inter-től, akik eddig a szezon során remekül teljesítenek, hisz négy fordulót követően még mindig veretlenek. A találkozón a gólgyártást Palacio kezdte meg, akinek sikerült átmentenie tavalyi formáját az idei szezonra az Inter szurkolók legnagyobb örömére. A félidő közepén a Bologna-tól igazolt Taider is betalált. A friss szerzemény bizonyította, hogy helye van a csapatban. A meccs 33. percében Pucido öngólja pedig végleg összetörte a Sassuolo-t és még hátravolt egy félidő. Bizony újabb kemény és borzasztó 45 perc jött a hazaiak számára. A gólgyártást a második félidőben csupa Argentinok folytatták. Álvarez, Milito, Cambiasso, majd a végére megint csak Milito talált be, ezzel kialakítva a végeredményt.

A Sassuolo vagyis a Serie B tavalyi bajnoka és a Serie A abszolút újonca továbbra sem tud szép eredményeket felmutatni. A csapat mindössze egyetlen egy ponttal szerénykedik a tabella utolsó helyén 1-14-es gólkülönbséggel négy fordulót követően. Az Inter pedig továbbra is veretlen, három győzelmük mellett egy döntetlen rondít bele a képbe, de azt is a Juventussal játszották, szóval nem is olyan rossz eredmény az.


SASSUOLO 0 VS 7 INTER – 22/9/2013 by Bo_ronald

Báló Bence